Lifecoach

“Als je dezelfde weg blijft lopen kom je uiteindelijk je eigen voetstappen tegen.”
Tijd voor een nieuwe afslag?

Vaak creëren we door middel van onze gedachten problemen die zwaar aanvoelen, maar meestal niet eens zo zwaar zijn.
Dit komt doordat ons hoofd te vol zit, en we daardoor vaak niet tot een juiste oplossing komen. We zijn vaak gefocust op de problemen, en missen daardoor de oplossingen die vaak vlak voor ons liggen.

Samen gaan we jou focus scherp stellen waardoor jij je eigen weg vanuit je hart gaat bewandelen.

Wat ik doe tijdens een coaching:

Vanuit mijn hart maak ik een verbinding met de ander/met jou en vanuit die verbinding begeleid ik jou in de processen die jou op dit moment belemmeren, zowel zakelijk als in het dagelijkse leven, waardoor jij niet het optimale uit je leven haalt. Vaak zie ik binnen een paar minuten al waar de energie niet optimaal stroomt, wat jou belemmert op dit moment. Dat doen we door alleen puur naar jezelf en de situatie kijken hoe die NU is. We kijken naar dat wat jij nodig hebt op dit moment, wat leeft er in je hart.Zo kun je je gedachten veranderen, en laat je ze voor jou werken in plaats van tegen jou!

“bewust worden van je eigen gedachten gang”
Zodra je je AHA moment gevoeld hebt veranderd je eigen mind set.
 Een leven leven vanuit liefde in plaats vanuit angst is wat we op dat moment voor jou creëren, en je zal zien dat wanneer jij die helderheid ontvangt jij ook de beste probleem oplosser voor jezelf gaat worden.

Dit alles gebeurd zonder oordeel in een liefdevolle vertrouwde sfeer, zodat jij je op je gemak voelt en snel weer terug komt in je eigen kracht.

Vaak is 1 sessie al genoeg!

Kosten per sessie van 2 uur zijn € 75,-

Voor een afspraak of extra informatie klik hier

Share Button