Gastenboek

92 reacties

 • Nicolle schreef:

  Lieverd! Je triggert me, haalt me uit mn comfortzone, gaat net n stapje verder. I love it. Ik ben blij met jou als mijn coach. Ik waardeer jou hulp en net dat kleine beetje extra wat jou speciaal maakt! Dankjewel, dikke kus

 • Riemke schreef:

  Lieve Jose,

  Bijzonder, dat wat jij voor mij betekent! Je geeft me zoveel inzichten door de ervaringen die je met me deelt en de spiegel die je me elke keer weer voor houdt. Onderweg van geen zelfvertrouwen naar eigenwaarde, hoe mooi is dat! Het is geen makkelijke weg maar wel een hele mooie! Mooi om inzichten en vertrouwen te krijgen in verschillende processen. Herkennen, erkennen en voelen wat van waarde is en wat absoluut niet! Hoe mooi is het om mensen op deze manier te helpen! Dank je wel!!

  Er waren kamers in mijn gedachten, waar ik jaren niet was geweest.
  De deuren dichtgesmeten, door de angst voor wat daar leeft.
  Maar ik ben terug naar huis gegaan en heb de deuren open gedaan.
  Wat ik daar aantrof was niets meer dan de herinnering van een kind.
  Iets waar ik als volwassene rust in vind.

  Leafs…

 • Anneloes schreef:

  Lieve Jose! Bij jou leren is een feestje! Je geeft duidelijk een gevoel van veiligheid en vertrouwen en je weet precies waar de knelpunten liggen. Gewoon recht door zee(waarik van hou!) vertel jij waar de groei zit! Ik ben echt heel blij met de lessen die jij me hebt gegeven! Zei ik al dat bewustwording met jou een feest is?😉😉 ❤️Ya!! Xx loes

 • Baukje schreef:

  Nuchter, met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat. En dit allemaal vanuit warmte, respect en verbinding. Dat is José. Wat ik uniek vind, is dat ik door de afstandshealings heb mogen ervaren hoe ik in verbinding kon staan met iemand die ik op dat moment alleen via Facebook kende. En dat ene moment dat je mij iets mee mocht geven toen ik voor een moeilijke opdracht stond. Dat zijn cadeautjes. En heel stiekem hoop ik eigenlijk dat die fijne high tea toch nog weer een keer komt. Want ook dat was een bijzondere middag waar ik nog vaak aan terug denk.

 • Fokje Algra schreef:

  Hoi José wat ik zo mooi aan jou vind dat je zoveel mensen blij wil maken met je prachtige gave. Hoop dat je het nog vele jaren met ons wil delen.
  Lieve groet van Fokje

 • Diana schreef:

  Lieve jose,
  Dank je wel voor onvoorwaardelijke energie en liefde die jij met ons deelt.
  De emailhealing heeft mij zoveel inzicht gegeven,wat mij helpt om meer bij mijzelf te blijven.
  De afstandsreadings 💖
  Ik word blij van je blogs. Geven mij inzicht en waardoor ik grote stappen maak omdat ik er gewoon mag zijn, wie ik ben.
  Dank je wel. Liefs diana

 • Gerda schreef:

  Hoi José, Jij schrijft je blogs vanuit jouw hart en ziel. Dat voel je gewoon. Daarom inspireren jouw blogs mij altijd weer. Fijn dat je zoveel mensen hulp kunt bieden. Blijf zo door gaan.

 • Hilda schreef:

  Luf joe 💞

 • Yvonne schreef:

  Lieve José
  Dit is niet de eerste keer dat ik je gastenboek schrijf
  Ook heb ik wel eens readings van je ontvangen
  Je heb me eens advies gegeven iemand te zoeken bij me in de buurt
  Dat heb ik toen gedaan maar ik lees nog steeds je blogs want je omschrijft het zo duidelijk
  Voor mij begrijpend dus telkens pik ik er iets uit wat me verder helpt
  Dankjewel daar voor dat je dit met iedereen wil delen
  Groetjes Yvonne

 • Miranda schreef:

  José is een heel bijzonder en prachtig mens. Vroeger toen ik een klein meisje was het mijn oppas en nu is het mijn coach. Hoe bijzonder, net als de band die we hebben. Ze voelt enorm veel van afstand aan en speelt er altijd goed op in. Elke keer als ik haar zie of spreek krijg ik een enorme boost en weer een nieuw inzicht.
  Ze staat voor je klaar als je haar nodig hebt en heeft zoveel liefde voor haar werk om anderen de juiste inzichten te geven.
  Je bent en blijft mijn topper José.

  Liefs en knuffel Miranda

 • Mieke schreef:

  27-07-2016 was mijn eerste keer dat ik in je gastenboek schreef!

  Je bent en blijft heel speciaal…..

 • Dorien schreef:

  Jose is een coach en mentor dit je veelvuldig inspireert en motiveert om je mooiste ik te leven. Aan de hand van bewustwording en inzicht m.b.t onderwerp over verschillende gebieden in je leven zet ze je aan het denken en je life style veranderd. Zelfliefde, leven, werk en business, vrouw zijn, liefde…alles komt aan bod.
  I love of!

 • Ingrid schreef:

  Lieve José,
  Persoonlijk ken ik je nog niet echter er is wel een bepaald gevoel die ik nog niet kan thuisbrengen.
  Ik lees met heel veel interesse de mooie teksten die je op Facebook schrijft.
  Altijd mooie plaatjes om uit te kiezen en teksten die erbij horen, ja hoppa regelrecht naar binnen.
  Je legt het zo fijn uit, met zoveel liefde.
  Dank je wel dat ik hiervan mag genieten en leren.
  Liefs Ingrid 💃💛

 • Gerda schreef:

  Hallo Jose, Ik ken je niet persoonlijk maar wanneer ik je stukjes op Facebook lees dan voel ik dat je een warm, meelevend persoon bent maar dat je de waarheid ook niet schuwt. Ik vind je blog altijd weer fijn om te lezen. Het is vaak een herkenning. Groet, Gerda

 • Hilly schreef:

  Lieve José, een heerlijk open en eerlijk persoon ben jij. Naast mijn emotioneel lichaamswerk vind ik bij jou net dat zetje om weer mee verder te kunnen. Wat je met energie wel niet voor elkaar kunt krijgen :)! Liefs Hilly

 • Menaida schreef:

  Lieve José, heb je eerst via, via ontmoet. Tijdje geleden live. Ik ben nog onderweg in mijn groei, ik vind het prettig dat je me helpt. Ook hoe je, je blog schrijft, daar kan ik me wel in vinden, voel me in thuis, en het sluit goed aan in bij mijn leven nu.Fijn dat je me in in wil ondersteunen.Wat heb je een mooie gave, wens je alle steun, kracht en wijsheid en plezier mee! Liefs Menaida.

 • Aafke de Vries. schreef:

  Hallo José, maak mijn keuze niet altijd bekend onder jou afbeeldingen,maar ben wel elke verbaasd hoe treffend jou teksten zijn. Ga door met jou mooie activiteiten. Er is echt wel meer tussen hemel en aarde, ook bestaat toeval niet. Fijne feestdagen en een gezond harmonieus 2017.

 • Agnes 1109 schreef:

  Lieve José,
  Heb je hier via een vriendin op Facebook gevonden.
  En wat ben ik blij,iedere keer met je mooie verhalen.
  En ook met de plaatjes die je ons cadeau geeft…
  De teksten erbij geven me steeds meer zelfvertrouwen, in hoe ik nu in het leven sta!!
  En dan iedere x weer die teksten en uitleg erbij,
  Iedere x weer kippenvel momentjes…
  Bedankt lieve José!!
  Jammer dat je zo ver weg woont.
  Hoop nog veel van je te leren!! ?

 • grietje schreef:

  Hey Jose ,bijzondere vrouw je helpt mijn speciale dochter en ook mij,je behandelingen geven ons de rust en hulp die we nodig hebben/hadden ik en namens jouw grootte fan p wil ik je bedanken dat je ons alles laat voelen en beleven en helpt te leren dat er meer is dan dat men denkt,dikke knuffel van ons allebei en tot gauw ?

 • Rennie schreef:

  Hoi mooie vrouw. Van binnen en buiten. Ben al een tijdje geleden bij je geweest. Dit was nog bij je thuis. Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb veel met je kunnen delen. Het heeft mij veel dingen duidelijk gemaakt en ook tot nadenken. Het voelt goed en kom zeker bij terug. Dank je wel voor je vertrouwen. Liefs

 • Sanne schreef:

  Lieve José,

  Heb nog geen kennis met je gemaakt in real life, maar ben eerlijk gezegd steeds vaker aan het denken om toch een afspraak te maken. Ik “ken” je nu via Facebook, en je teksten, je “kies op gevoel” plaatjes zijn elke keer weer zo treffend…
  Ik vind het ontzettend fijn dat ik je zo gevonden heb, omdat het voor mij écht iets toevoegd in mijn leven.
  Wie weet tot gauw…

  Liefs Sanne

 • Agnes schreef:

  Hey jose, ik ben vorige week bij jou langs geweest. Vooraf had ik geen idee wat ik nou eigenlijk moest verwachten en van me verwacht werd. Maar door de relaxte sfeer voelde ik me gelijk op mijn gemak en was het heel fijn om met je te praten. Je kan goed luisteren en je goed inleven wat heel fijn is. De healing vond ik heel interessant en leerzaam, een bijzondere ervaring. Bedankt voor deze ervaring.
  Groetjes Agnes. Xx

 • elisabeth schreef:

  Ben een heel nuchter type.
  Maar toen ik jou bezocht met een aantal collega’s ben ik daar anders over gaan denken.
  Geloof nu echt dat er meer is tussen hemel en aarde.

  groet Elisabeth

 • Coby schreef:

  Lieve José, ik heb je leren kennen door een wederzijdse vriendin en ging met haar naar jou voor een energetische avond. Toen ik mijn verhaal deed voelde ik meteen sympathie van jou kant en je vroeg me of ik behoefte had aan een behandeling en coaching. Sindsdien kom ik eens in de zoveel tijd bij jou en laat je me zien waar ik sta en waar ik nog naar mag kijken. De behandelingen vind ik heel bijzonder en ontspannend.Het helpt me om weer met beide benen op de grond te komen. We hebben ook veel lol samen waardoor alles veel minder zwaar word. Grote beslissingen heb ik gemaakt en jij hebt me daarin enorm gesteund.Je bent een hele lieve warme vrouw……maar je durft ook confronterend te zijn, zonder oordeel I like that! Lieve mooie José je bent waardevol, ga zo door!!! ???

 • Lieve José,
  We kennen elkaar nog niet zo lang en toch is er al heel wat besproken, ontdekt en gelachen 🙂
  Ik vind het erg fijn dat je mij op deze manier coached, ik heb er veel aan!
  Ook de behandeling vond ik een hele bijzondere ervaring en toch ook zo vertrouwd.
  Ik vind je een lief mens! En ben erg blij dat wij op elkaars pad zijn gekomen.
  Liefs, Bonnie

 • Agatha schreef:

  Lieve Jose,

  Ik heb je ontmoet bij je thuis voor een meditatie ochtend. Wat een leuke ochtend was dat en wat een mooie meditaties ook.sindsdien volg ik je op facebook. Ga zo door!!

  Agatha

 • Diana Koster-Neuhaus schreef:

  En nu, een aantal maanden na het volgen van je workshop ” van waardeloos naar waardevol”, kan ik oprecht zeggen dat het geholpen heeft. Jij (en de bijzondere vrouwen die toen aanwezig waren) hebben een deurtje open gemaakt dat lang gesloten is geweest. En nu… adem ik de zuurstof weer in, voel ik de zonnestralen weer op en in mijn lijf. Leef ik in positiviteit. En dat opent zoveel andere deuren! Dank je wel José, voor je hulp daarbij!

 • Ineke schreef:

  Al een tijdje volg ik je op fb. Mooie teksten en betekenisvolle boodschappen. Ik er ervaar ze als cadeautjes.

 • danielle schreef:

  Lieve José.

  Ik volg je al een tijdje op fb en ik vind het altijd erg leuk en interessant wat je deel met ons! Ga zo door!

  Liefs danielle.

 • Carina schreef:

  Lieve José,

  Via Facebook ben ik met je in contact gekomen Je mooie teksten die mij elke keer weer kracht en liefde geven. Door jou leer ik op een andere manier naar mezelf te kijken maar vooral te luisteren. Heb één keer een behandeling gehad, wat een bijzondere en mooie ervaring, binnenkort de 2e behandeling… daar kijk ik erg naar uit!

  Liefs Carina

 • Aafke de Vries schreef:

  Hallo José, geweldig zijn jou teksten elke keer weer op fb.ga zo door. Groetjes Aafke

 • Annet schreef:

  Lieve Jose,

  Via Fb lees ik altijd je verhalen.
  Prachtig hoe je alles verwoord, omschrijft en ziet!
  Vooral de foto’s en de bijbehorende teksten raken mij echt.
  Elke keer klopt het precies, je hebt echt een gave!
  Bedankt ? Dat je mij daarmee elke keer het juiste steuntje in de rug geeft.

 • jantien schreef:

  de teksten op fb zetten mij heel vaak aan het denken…
  ze geven zulke rake klappen!!
  echt bijzonder dat je dit zo mooi kan verwoorden…
  ik weet dingen nooit goed uit te leggen maar door jou teksten kan ik een ander t net even duidelijker maken…
  dankjewel daarvoor!!!!!!
  1 keer bij je geweest,bijzondere avond was dat 😉
  alleen die 1e stap….die durf ik nog niet te zetten…
  maar hij gaat komen! als de tijd daar is
  hopelijk doen jullie dan nog steeds jullie werk haha 😉
  liefs!!!

 • schoemans kristel schreef:

  Dag lieve José, langs deze weg wil ik je dankjewel zeggen voor al de liefde die je via je Facebookpagina deelt. Je bent een voorbeeld, een bron van liefdevolle en positieve inspiratie. Ik lees graag mee en vind veel (h)erkenning in je plaatjes, teksten en verhalen.
  Dankjewel voor het delen <3
  Lieve groet, Kristel

 • Linda schreef:

  Ik heb een aantal energetische behandelingen gehad bij Jose.
  Weer even lekker opladen.
  Jose is erg fijn en prettig in het contact.
  De eerste keer dat ik bij haar kwam was het of we elkaar al jaren kenden.
  Ik voelde mij op m’n gemak bij haar. Ze is een lieverd en biedt een luisterend oor.
  Daarnaast volop bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Super!!

 • Margje ruiter schreef:

  Hallo Jose ik ben samen met mijn zus een keer bij jou geweest en toen voelde ik mij gelijk op mijn gemak bij jou en dat heeft mij erg goed gedaan en ben zeker van plan om nog eens te komen.
  Je bent een mooi lief mens ❤

 • Colinda schreef:

  Lieve José,
  Via Facebook ben ik je ‘tegen het lijf gelopen’ en dmv een actie al eens een prachtige reading mogen ontvangen en een behandeling op afstand.
  Jij kon mij net even dat stukje bevestiging geven waarna ik zocht…
  Ook via de ‘kies plaatje’ komen er vaak boodschappen uit waar ik veel aan heb.
  Jij bent een prachtig, lief, krachtig en meelevend persoon, en ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.

 • Hennie Stuiver schreef:

  Lieve Jose….
  Door 3 energetische behandelingen heb je mij weer met beide benen op de grond gekregen.
  Durf het “leven” weer aan.
  Direkt bij het 1e bezoek was er een klik en dat stelde mij erg gerust.
  Dankje Jose…. xxxxx

 • Hilda schreef:

  Je bent mijn lieve vriendinnetje. Je zegt steeds. ..’Kom es bij mij op tafel’ ik wil geen misbruik van goedheid maken…en toch doe ik het binnenkort een keer ?
  Love you pop❤

  Je bent zo’n bijzonder mens ?

 • Mieke Engels schreef:

  Via FB op jou site gekomen.
  Een bestelling bij je gedaan,toen bleek dat de steen
  iets beschadigd was heb je mij meteen een nieuwe toe gestuurd
  Maar er zat ook nog een andere bij als cadeau
  Wat een leuk en lief gebaar
  Super service
  Lfs Mieke

 • Nienke schreef:

  Een workshop gehad bij jou over energie.
  Geen idee wat ik kon of moest verwachten.
  Je stelde meteen de mens op haar gemak.
  Een Zeer bijzondere ervaring meegemaakt.
  Niets is jou te veel en je bent een open persoon.

  Bedankt voor een paar eyecathers

  Groet

 • Sandra engelen schreef:

  Hoi via fb heb ik kennis gemaakt met uw pagina. Het spreekt me enorm aan en haal veel uit je teksten en de betekenis van uw keuze afbeeldingen klopt ?ik wens je nog veel publicatie genot?en voor mezelf veel leesplezier met inzichten ???

 • Jolanda schreef:

  Ik wil je bedanken voor je mooie woorden op facebook
  En je kracht die ze geven zo bijzonder om te ervaren
  Liefs jolanda

 • Anick (Belgie) schreef:

  Hey lieve joos,
  Ik volgde samen met mijn dochter je workshop van waardeloos naar waardevol. We moesten 3.5u rijden om bij je te raken maar het was het waard! Je doet dat super, echt waar, doe zo verder meid! Bedankt voor al je inzichten en ik doe de trip nog wel eens opnieuw.. tot gauw xx

 • Diana Koster-Neuhaus schreef:

  Het was een super workshop. Dank je wel José. Bijzondere vrouwen ontmoet en heel veel tranen “geloost”. Afscheid genomen van de “ik” die ik de afgelopen jaren was en een aantal zaken waar ik de afgelopen maanden een aanloop naar had genomen. Mijn nieuwe (oude) ik verwelkomt en de bevestiging gekregen dat ik op de goeie weg ben. Ook mijn kracht weer hervonden. Daar moet ik wat mee en dat ga ik ook doen. Weet nog niet wat maar komt vanzelf op mijn pad. Net als de bijzondere vrouwen vandaag. Puzzelstukjes die in elkaar vallen..
  Dank je wel!

 • Ammerens schreef:

  Hoi José,
  Wat een geweldig leuke dag heb ik gehad, vol met herkenning en antwoorden en tips.
  Ik kom snel weer langs.

  Liefs Ammerens

 • Wendy Buytendijk-Prinsen schreef:

  Hee lieve Joos!! Je bent alweer een jaar mijn coach en wat heb ik veel voor elkaar gebokst met en door jou! <3 Ook ik heb je workshop van waardeloos naar waardevol gevolgd en kan alleen maar zeggen dat hij geweldig is! Mijn eigenwaarde en (zelf)liefde is enorm gegroeid en steeds meer laat ik mij zien in plaats van dat ik mij verschuil. Mijn dromen worden doelen, heerlijk! En ook je kaartjes, elke week kloppen ze weer. Ik ben enorm dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Je gave, je kijk op de wereld, je humor, prachtmens! Ook ik wens je heel veel succes, maar vooral plezier met wat je doet. Fijn weekend alvast! En tot snel!! Liefs! Xx

 • Doutsje Blaauw schreef:

  Gisteravond een intuïtieve avond meegemaakt samen met mijn zus. We kregen een hartelijk ontvangst met thee en raakten vanzelf in gesprek over van alles wat in ons leven speelt. Op een gegeven moment mochten we drie kaarten trekken. Het was wonderbaarlijk wat daar allemaal uitkwam. Het zet je aan het denken en het deed me ook wel wat. Het werd ook uitvoerig na besproken en met de nodige humor er tussen door wat het wat ontspannender maakt. Door José haar vragen en verdieping van het gesprek kom je uiteindelijk bij wat er echt in jezelf speelt en wat je zelf wilt. In het dagelijkse leven vergeet je jezelf wel eens.Na afloop kregen we ook nog een steen en een leuk engeltje van steentjes mee. Bedankt José voor deze liefdevolle en waardevolle avond.
  Ik kan deze intuïtieve avond aanraden maar ik heb ook de workshop van waardeloos naar waardevol gedaan en ook die is de moeite waard.

 • Marjolein schreef:

  Beste José.

  Wat maak je het leven van andere mensen toch mooier. En dat alleen door ons beter naar ons zelf te laten luisteren, of beter naar ons zelf te laten kijken.
  Je bent altijd ern luisteren oor en lezend oog voor ons. Helemaal geweldig
  Het is iedere week ook wel weer spannend wat zal de tekst brengen met betrekking tot de foto waar we voor gaan op je Facebook site.
  Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruiken maken om je nog bedanken dat ik ern getal mocht door geven op mijn verjaardag.
  Hoop nog lang getuigen te mogen zijn van het prachtige werk wat jij doe.
  Liefs Marjolein

 • Sigrid schreef:

  Lieve José,

  Een chakra reading aanvragen via een website van iemand die ik niet ken, alleen van (mooie) posts via FB.
  Normaliter doe ik dat niet zo snel, maar ‘iets’ maakte dat ik toch een berichtje heb gestuurd.
  Vervolgens werd mij gevraagd om een vraag neer te leggen of iets over mijzelf te vertellen.
  Logisch, en toch voor mij een uitdaging want enerzijds moet ik mijzelf dan kwetsbaar opstellen en anderzijds wil ik nooit teveel loslaten vooraf…hoezo toch nog sceptisch 😉

  Vandaag krijg ik mijn chakra reading uitgewerkt binnen op de mail.
  ……………………………………………………………………………………….
  ……………………………………………………………………………………….
  ………………………………………………………………………………………

  Ik had er geen woorden voor, tranen kwamen naar boven, van herkenning, van pijn en verdriet en van bewondering voor José, om wat ze had gevoeld en heeft gezien bij mijn chakra’s.
  Het was de spijker op de kop!
  Hoe confronterend ook, want ondanks al mijn inspanningen van de afgelopen jaren heb ik energetisch nog wat te doen. En ook hier kreeg ik tips voor en feedback.
  Want dat het ook weer vragen oproept is mij meer dan duidelijk.

  Ik woon te ver weg om fysiek een bezoek aan je praktijk te brengen, maar ik hoop dat in dit digitale tijdperk er toch een mogelijkheid is om hier wellicht samen aan te gaan werken.

  Thankxx

  Lieve groet

 • Mientje schreef:

  Lieve José ,
  Ik volg je op Facebook en ben vaak onder de indruk van jou teksten.
  Ze komen binnen bij mij en het voelt of het om mij persoonlijk gaat en wijst mij dan de weg die ik moet gaan.
  Bedankt daar voor.
  Groet Mientje

 • Gerja schreef:

  Lieve Jose,
  Ik ben ontzettend blij dat jij in mijn leven gekomen bent. Jij helpt mij om weer in balans te komen, leert mij anders in het leven te staan.
  negatieve lijntjes zijn doorgeknipt, het strijden is voorbij. Transformeren. Op weg naar een positiever, mooier, fijner leven
  Jij bent zo eerlijk en puur, je mag trots zijn op wat je tot nu toe bereikt hebt.
  Je hebt nog veel meer in je macht en wens je ontzettend veel suc6 toe voor de toekomst.

 • anneke corpier schreef:

  lieve jose hier ook een berichtje van mij ,je bent voor mij een prachtig mens ,met een hart van goud ,jij bent in mijn leven gekomen toen ik het heel moeilijk had ,wat een ontvangst de eerste keer, net of je al een vriendin van mij was ,het voelde zo vertrouwd ,ik heb behandelingen bij je gehad ,man ik wist niet wat ik voelde ,of alles in mij naar buiten kwam al mijn pijn en verdriet waar ik last van had ,heerlijk voelde ik mij daarna ,ik heb zoveel inzicht gekregen ,dat helpt mij verder met de dingen die ik doe ,ik kom nog zeker een keer bij je terug voor een behandeling ,en een spirituele avond ,heel veel succes met je site , en ik hoop dat veel mensen mij zullen volgen ,want je blijft een topper voor mij ,een dikke knuffel xxx

 • Manon schreef:

  Lieve José,
  Via deze weg wil ik je nogmaals extra bedanken voor de wekelijkse berichten op je facebook pagina.
  Ik ben heel dankbaar dat ik je pagina heb mogen vinden. Je berichtjes geven mij wekelijks de extra bevestiging dat ik al goed op weg ben. Het is een steun in de rug voor mij op momenten dat het even moeilijk is. Dank je wel daarvoor!Je bent een mooi mens, ik hoop dat je bedrijf mag groeien en dat je jezelf mag blijven ontwikkelen. Al het goeds ???
  Liefs, Manon

 • Yvonne schreef:

  Hoi Jose
  Ben zo blij dat ik op de een of andere manier op je site terecht gekomen ben
  De teksten die je schrijft zijn zo herkenbaar en zo mooi geschreven waar ik veel kracht uit haal het zijn voor mij aanwijzingen hoe het moet en dat ik vaak op het verkeerde spoor zit
  Vaak in het verleden niet opgeloste dingen steeds blijven herhalen in me zelf
  Door jouw teksten leer ik er anders mee om te gaan en anders in het leven te staan
  Dat voelt ook prettiger het lukt niet altijd maar dan denk ik probeer het gewoon weer op nieuw
  Dank je wel daar voor
  Groetjes Yvonne

 • Ingrid Moes schreef:

  Hoi José,
  Ik vind het heel leuk wat je op Facebook allemaal verteld en deelt met mij/ons.
  Altijd lees ik het en geef ook vaak reacties, jij reageert ook altijd terug.
  Je doet het super en ik heb tot nu toe veel van je teksten mogen leren.
  Hartelijke groet,
  Ingrid

 • Miranda van Asch schreef:

  Ik ben via mijn schoonzus op jouw Facebookpagina terechtgekomen. Ik vind het altijd erg leuk om mee te doen met de kaarten/ plaatjes. En als je teksten plaatst kloppen die ook helemaal! Heel fijn om even die bevestiging of dat steuntje in de rug te krijgen! Erg mooi hoe je alles weet te verwoorden! Wil heel graag binnenkort een keer langskomen, ook al woon je ver weg. Dat heb ik er graag voor over! XXX p.s. De steen die ik een poosje geleden heb gewonnen kwam precies op het goede moment! Heb hem altijd bij me en ben binnenin een stuk rustiger geworden! Dank je wel!

 • Jenny Dijkstra schreef:

  Hoi Jose, via facebook krijgen we altijd de mooiste plaatjes en teksten die pakkend zijn en om over na te denken, ik kijk er altijd heel erg naar uit. Fijn om af en toe even naar jezelf te kijken en jezelf weer in balans te krijgen. Soms simpele woorden die een groot bereik hebben. Dank je wel daarvoor. Liefs Jenny

 • Marleid Frenken schreef:

  Lieve Jose, ik heb zoveel aan jou Face Book site, het is Geweldig en het is soms net dat bericht van jou wat ik nodig heb op dat moment, Dank je daarvoor ik kijk Elke dag uit naar jou site, heel veel succes met alles wat je dioet, Liefs Marleid

 • Debbie de vries schreef:

  Bedankt voor je mooie plaatjes. Je pakkende teksten ze kloppen meestal. Ik begin mezelf weer terug te vinden. Ga zo door lieve José. ???

 • Belinda schreef:

  Lieve José,
  Het is niet gebruikelijk dat ik na zo een korte Facebook kennismaking in een gastenboek schrijf.
  Dit is een uitzondering. Je voelt als een warm en bevlogen persoon en Door jou post heb ik een beetje houvast in een moeilijke tijd waarin ik op de been probeer te blijven.
  Ik hoop op nog veel inspirerend contact.ik stuur je alle liefs❤

 • Sjarai schreef:

  Lieve José,
  Vorig jaar ben ik in contact gekomen met jou via Facebook. Ik deed voor de eerste keer mee aan de plaatjes die bij je past. Elke keer weer klopte het verhaal er achter. Vorig jaar gestart met medicijnen, maar mede dankzij jou ben ik weer op de goede weg. Elke week plaats echt pakkende teksten zowel bij de plaatjes als in het algemeen. Nog nooit in het echt ontmoet, maar voel me gewoon op mijn gemak bij jou. Het mooie is dat je ook altijd een antwoord terug geeft. Ik ben blij dat ik jou link mocht tegen komen via Facebook. Mooi mens die voor iedereen klaar staat! Ze weet hoe het is!!
  Groetjes sjarai?

 • Marij P. schreef:

  Hoi José,
  Het is prachtig werk wat je doet.
  Mensen helpen, door je kracht en energie.
  De positiviteit en benadering van de problemen:toppie.
  LG Marij.

 • Monique schreef:

  Al een tijdje geleden alweer de aura zien en voelen dag gevolgd. Altijd leuk, gezellig en interessant deze dagen. Op een hele open manier wordt alles uitgelegd en door oefeningen te doen wordt er steeds meer duidelijk. En zweverig? Absoluut niet. Het hoort bij het leven en zoveel mensen hebben de mogelijkheid meer te zien dan wat ze nu doen. Echt een aanrader weer

 • Inge schreef:

  Al een tijd lid van je Facebook pagina.
  Wat ben jij een warme vrouw. Ik doe altijd mee aan de plaatjes die je plaatst. Het klopt gewoon altijd. Bijzonder!
  Het is dat je zo ver van mij vandaan woont anders had ik zeker bij je langs willen komen.
  Bedankt voor de mooie boodschappen die je geeft. ♡

 • Joyce grooten schreef:

  Via fb in “aanraking”gekomen met de plaatjes die je vaker plaatst (1,2,3,4)
  Dit heb ik in begin een keer gedaan en dacht nog jaja het zal wel allemaal.
  Maar nu ik vaker meegedaan heb denk ik telkens weer…tja….het klopt toch wel.
  Ik heb een jaar of 1 1/2 mezelf weer terug gevonden en ben nog steeds aan mijn eigen ik aan het werken en je plaatjes geven me telkens een goed beeld van mezelf.
  Dus ja ik ben heel blij dat ik je gevonden heb via fb.
  Liefs joyce

 • erna schreef:

  Hoi José,

  Wij hebben 2 week geleden met elkaar gebeld. Ik ben nog steeds er ven onder de indruk! !
  Dit geeft mij een goed gevoel, jij bent iemand waar ik iets aan heb. Waar ik iets mee kan. Ik kom zekers bij je langs. Dank je wel alvast voor het fijne gevoel.
  Fijne avond

  Erna Oosterhuis
  Xxx

 • linda schreef:

  na een email consult met die lieve Jose… ik had veel pijn na een darmonderzoek heeft zie mij op afstand op een avond, het was dag vier van de pijn( slikte tot die dat twee tramadol en veel paracetamol en lag veel op bed), de pijn weggehaald… het was net of trok het uit mijn lichaam… ik heb endometriose en natuurlijk zal ik pijn blijven houden. Maar zo`n pijn als na dat onderzoek had ik in jaren niet gehad… ik ben Jose enorm dankbaar dat zie via een email contact zo geholpen heeft… ik hoop eind sept begin oktober kennis met Jose te maken… maar wat ze nu al voor me gedaan heeft en vaker echt geweldig.. lieve Jose nogmaals mijn dank is zeer groot… en ik laat weten wanneer ik bij je kom voor een persoonlijk consult. Lieve groeten van Linda….

 • Jacqueline van der Meer schreef:

  Lieve José,

  Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor jou prachtige reading!
  Het gaf precies aan zoals ik ben, voel en aan het doen bent!
  Je gaf me precies dat duwtje in de goede richting, geweldig! Dank je wel lieverd!
  Hartegroet ?

 • Wendy schreef:

  Jij geeft me net dat ene zetje om het juiste (en vooral mijn eigen) pad te volgen, sterker te worden en vooral positief te blijven en in mezelf te geloven. Wat de GGZ niet voor elkaar kan krijgen in 10 jaar, krijg jij binnen een jaar gedaan. Ga vooral zo door! Je bent een warm mens met een nuchtere kijk op het leven en hopelijk nog erg lang mijn coach! 😉 Onderhoud is ook wel erg prettig in de toekomst haha.. Vandaag ook weer zo’n fijne behandeling gehad en die kleuren.. tja…. Dankjewel! Zeer verhelderend, puzzelstukjes vallen op hun plaats, zelfs de stukjes die (even) kwijt waren… Liefs!

 • Meta schreef:

  Ik ben via een engelenavond in contact gekomen met José, en zodoende heb ik mij toen ook aangemeld voor de chakra zelfhealing cursus, gegeven door José en Betty. Wat een leuke, interessante, ontspannende, maar voor al gezellige avonden waren dit. Veel informatie over de chakra’s , tips en handvatten voor zelfhealing. Er is helemaal niks “zweverigs” aan, wat veel mensen denken, maar ik vond het een cadeautje voor mezelf, je wordt weer stevig met de beide benen op de grond gezet en weer een stuk bewuster, en krijgt mooie inzichten in jezelf….

 • Monique schreef:

  Tijdje geleden de chakra self healing cursus gevolgd. Leuke leerzame cursus gegeven door 2 hele leuke vrouwen. Goede cursus om na te gaan welke chakra niet helemaal in balans is en handvatten mee krijgen om jezelf te healen. Echt een aanrader!

 • Marianne kootstra schreef:

  hey jose leuk om even met je gesproken te hebben.
  We denken dat we na mijn therapie eens een meditatieavond willen meemaken.
  gr Eric en Marianne.

 • baukje schreef:

  Lieve Jose

  Bijzonder dat we elkaar hebben getroffen en ben er nog steeds heel blij mee <3
  Mooi dat je de webshop er nu ook bij hebt…..
  Toppertje
  Tot gauw
  Liefs Baukje

 • Grietje schreef:

  Je bent een hartelijk warme vrouw waar iedereen zich gelijk op hun gemak voelt.Ik zou heel graag naar je praktijk komen.♡ liefs Grietje

 • dees schreef:

  lieve jose ik heb een keer me verhaal bij jou mogen doen en als er wat is mag ik je schrijven je bent een heel lief en bijzondere vrouw hele dikke kusss en knuffel van mij xxxxxxx

 • Lilian schreef:

  Goedemorgen Jose,

  Gisteren het pakketje met de edelstenen gekregen.
  Mijn hart maakte een sprongetje,zo blij.
  En wauwwww wat zijn ze mooi.
  De seleniet…..wat een mooie en een grote steen nog wel.
  Dan zat er ook nog dat setje van de rozenkwarts stenen erbij.
  Helemaal geweldig en echt mijn stenen.
  Ga hem vandaag dragen.
  Er zullen veel mensen blij zijn met iemand als jou als persoontje.
  Succes met wat je allemaal nog gaat doen.

  Dikke knoefel xx
  Dikke knoefel xx

 • Korrie schreef:

  Hey José,

  Een paar weken terug ben ik samen met mijn zoontje bij je geweest voor een stenen consult. Wat was het bijzonder gelijk bij binnenkomst voelde hij zich volledig op zijn gemak en vond het erg leuk. Aangezien hij erg veel last heeft van eczeem en dus jeuk heb ik je benaderd. Wat was het bijzonder om te zien dat toen hij een bergkristal op zijn huid legde er een soort van rust over hem heen kwam en volledig ontspande. En wat een mooie stenen het liefst had hij ze allemaal mee naar huis genomen. Ook heeft hij met je gesproken over de jeuk en daar heeft hij ook veel aan gehad. Hij heeft prachtige stenen uitgezocht en hij kent ze na jou uitleg allemaal te benoemen. Wat me gelijk opviel is dat sinds hij de stenen heeft veel minder jeuk heeft, ik zie hem niet meer krabben. Ook geeft hij dit zelf aan dat hij veel minder jeuk heeft. 1 steen draagt hij bij zich aan een ketting en de andere liggen op zijn kamer. Sindsdien slaapt hij ook veel rustiger en is veel relaxter.
  Zelf heb ik ook stenen uitgezocht en met je gesproken. Sinds ik de stenen heb voel ik me ook een stuk rustiger. Het heeft mij en mijn zoon veranderd in een positieve zin. Wat ben ik blij dat ik naar je toe ben gegaan. Om maar met zijn woorden af te sluiten die ik nog regelmatig hoor, mem wat een lieve mevrouw, dankzij haar stenen heb ik geen jeuk meer, ik hou van mijn stenen.

  Ben zo blij dat hij zich er zo goed bij voelt. Dat maakt mij een blije moeder. Ik heb je al bedankt, maar lieve José, bedankt voor alles tot nu toe.

  Groetjes Korrie

 • baukje schreef:

  Hallo lieve Jose

  Vandaag mijn vierde healing gehad en ben er weer van onderste boven.
  Zo bijzonder..Zo mooi…Zo liefdevol..
  Elke keer weer een ervaring rijker weer een stapje dichterbij mezelf.

  Veel duiven vlinders de zon mooie kleuren en vooral veel warmte en rust.
  En de weg naar links in plaats van de weg naar rechts blijft me maar bij.

  Bedankt lieve meid
  Liefs
  Baukje

 • jose schreef:

  Lieve Xaviera!
  Wauw wat een prachtige reactie van jou over de intuïtieve avond.
  het was een geweldige avond mede dankzij jullie allemaal.
  een heerlijke nuchtere avond met als doel, jezelf voelen en vertouwen op
  je eigen intuïtie, en dat laaste dat kan jij als de beste. Samen met
  Sentire Drachten proberen we er elke keer weer een feestje van te maken.
  Tot de volgende keer!!!
  bedankt mooierd. Liefs José X

 • Xaviera schreef:

  Lieve José,

  Op 18 juni 2014, heb ik samen met nog een paar andere dames een spirituele avond bij je gehad.
  Toen ik dit vertelde aan de mensen om me heen dat ik naar je toe ging voor die bijzondere avond, kreeg ik als reactie terug: “geesten oproepen” “halleluja” etc.
  Maar niks alles van dit is waar!
  Het was een gezellige open avond. Wat je niet wilde, gebeurde ook niet.

  Aller eerst werden we opgedeeld in 2 groepjes.
  Kaartje leggen. 3 kaarten per persoon uitkiezen en er werd bij verteld wat de kaart in hield. Een indicatie van nu tot over 3 maanden ongeveer.
  Het vreemde was, het klopte (bij mij in ieder geval wel) allemaal.
  Heel erg bijzonder en tevens tegelijkertijd ook een bevestiging.

  Daarna kreeg je stenen. Stenen? Ja stenen. Stenen met een betekenis een verhaal er achter.
  De steen die goed voelde voor je, kreeg je mee naar huis. De betekenis van de steen werd erbij verteld. En ook dat klopte!
  Vertrouw dus op je eigen intuïtie. Je eigen instinct. Ook die klopt!

  Als afsluiter een meditatie. Nooit geweten dat je zo ver weg kan dwalen!
  Heerlijk. Helemaal ontspannen.
  Ik zie nu mensen voor me in de kleermakers zit met de handen of op de knieën of zijwaarts in de “ahummmmm” zweer zitten.
  Ook dit hoeft niet.
  Gewoon op de bank/stoel zitten gaan. Ontspannen. Voeten op de vloer. En laat je mee slepen in wat José je verteld.
  Je komt er heerlijk ontspannen uit! Gewoon genieten.

  Ik raad mensen aan die nieuwsgierig zijn, er zelf een feeling voor hebben of anderzijds, maak een afspraak bij José.
  Ga naar die leuke,bijzondere, spontane en gezellige avond toe.
  Eng? Nee! Geesten oproepen? Nee!!!
  Wees jezelf. Stap er blanco in en laat je mee slepen . Laat het toe. Laat het gebeuren.

  Heel veel plezier alvast als je besluit om heen te gaan!
  Ik ga zeker nog eens en wie weet nog wel eens en nog wel eens.

  Lieve José, het was top die avond!!!!

 • annette schreef:

  Hey Jose. Ik heb vorige week een healing van jou gehad,ik voelde me gelijk prettig bij je,ik kwam ontspannen weer thuis.Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven,waarmee ik aan de slag kan! Ook de adviezen mbt stenen voor mijn zoon,ben je gelijk informatie gaan vragen wat het beste bij hem past,toppie!!
  Ik zou zeggen ga zo door!
  liefs

 • Wendy schreef:

  Lieve Jose, onlangs heb jij mij een energetische behandeling gegeven. Geen idee wat ik eventueel kon verwachten, ben ik naar je toe gegaan en heb het gewoon over me heen laten komen. Al gauw voelde ik me heerlijk relaxed! De warmte die ik heb ervaren, was heel bijzonder. Wat ben je toch (letterlijk) een warm mens met een prachtig hart! Hoe mooi is het dat je vanuit jouw passie mensen zo kunt helpen. Lieve Jose, ik ben enorm dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen. Je hebt me al zo veel inzichten gegeven! Deze behandeling was erg bijzonder en ik raad het dan ook een ieder aan! Dank je wel <3

 • Sophia schreef:

  Lieve José,
  Ik kreeg sinds lang tranen in mijn ogen na het lezen van je reading. Je hebt me blijkbaar tot mijn verbazing goed aangevoeld. Ik ga er iets mee doen. Ik zou zeggen, doe zo verder, want je kunt veel mensen helpen. Liefs Sophia

 • baukje schreef:

  Hoi lieve jose
  Wat een geweldige mooie site….
  Ben blij dat je op mijn pad bent gekomen..

 • leonora schreef:

  Lieve José
  Wat ongelooflijk stoer je eigen site!
  En wat interessant “innerlijk in balans”

  Leuk dat je dit doet…en ik kom bij je langs binnenkort! !

  Liefs leonora

 • Wendy schreef:

  Hai mooie bijzondere vrouw,

  Een prachtige website, behorend bij een geweldig mooi mens.. Jij bent bijzonder, dat wist ik al vanaf dag 1 van onze ontmoeting:)) Heel veel succes met je roeping; dat velen maar door jou geholpen mogen worden! Liefs Wendy

 • sjoerdje schreef:

  He José wou even kwijt dat je een super persoon bent en me altijd goed helpt met alles! je doet je werk super en heeft ook zeker mij in heel veel opzichte anders leren denken! je bent echt een topper in je vak!

 • Maran Brouwer schreef:

  Lieve José,

  Wat een mooie site is het geworden. Ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen. Mijn leven heb je in ieder geval ingrijpend veranderd met je gaven! Heel veel succes.

  Liefs,
  Maran

 • Hilda schreef:

  Wat ben jij een mooi mens ♥
  Bedankt dat ik bij jou familie mag horen xx

  Tût ♡

 • lammy snip schreef:

  hey josé,

  je site ziet er erg goed uit,overzichtelijk,duidelijk, gewoon top!!
  ik ken je al wat langer en weet dat je alles in huis hebt om je praktijk goed te laten draaien..
  dit is wie jij bent en je gaat het heel goed doen!
  ik weet uit ervaring dat je hier geschikt voor bent want je hebt mij laatst nog goed geholpen.

  heel veel succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*