Energetische Readings

Energetische readings

Naast mijn werk als coach en therapeut ontvang ik ook erg veel aanvragen tot energetische readings en ik heb daarom besloten om ze vanaf nu gewoon onderdeel te maken van mijn werkzaamheden, dit i.v.m. de vele aanvragen elke week.

Deze readings zijn afgestemd op jouw proces en jouw energie die op dat moment zichtbaar is.

Ieder mens is Uniek en bijzonder, we zijn dit ergens vergeten en we mogen het ons weer gaan herinneren. Mijn gave is dat ik jouw energie voel die er nu is, maar ook die energievorm die staat te popelen om zichtbaar te worden, de volgende mooiste versie van jou! Er is niets mis met deze versie echt niet, maar jij loopt tegen bepaalde meuk aan waar je gewoon klaar mee bent en je wilt je verder ontwikkelen en laat dat nou net mijn passie zijn, jouw unieke ontwikkeling zodat jij meer en meer een leven naar wens gaat manifesteren.

Mijn kracht is dat ik direct kruisverbindingen leg op elk deelgebied van je leven (sociaal, mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel) Mijn kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn hbo studie tot Holistisch Energetisch Therapeut neem ik altijd mee in deze fijne readings want het één werkt tegen het andere of ze werken samen met elkaar. Bepaalde processen blijven zich herhalen en vaak zijn dit onbewuste stukken die in jouzelf leven. Ik maak ze zichtbaar, zodat je jouw aha moment ontvangt.  Ik doe dit vanuit een neutrale houding en met een dosis liefde. Ik gebruik hier ook altijd de kracht van jouw eigen unieke geboortedatum voor en dit is een hele bijzondere berekening die je verder niet terug gaat vinden op internet en daarom zeer waardevol. Een getal resoneert enorm met mij en ik voel de trilling, net als bij bepaalde woorden. Ik voel direct de lading die mee gestuurd wordt en die haal ik omhoog.

Ik gebruik hier altijd een aantal engelenkaarten voor en ik stem mijn volledig af op mijn eigen intuïtie waardoor mijn readings energie direct gaat stromen. Ik omschrijf jouw essentie, je karma trilling, je doel, wat er op je pad kan verschijnen en je gift, dat waar je van nature goed in bent maar door bepaalde weerstanden blijft het maar verstopt in jou.

 

Dit zijn echt bijzondere readings die je veel inzichten gaan geven. Ik neem mijn tijd hiervoor en na ontvangst van de betaling worden de readings verzonden via de mail in een pdf bestand.

Je kan kiezen tussen twee soorten readings:

De gewone engelenreading, 4 kaarten die ik voor jou ga duiden waarde € 19,95

De uitgebreide energetische reading, 4 kaarten die ik voor jou ga duiden samen met mijn eigen teksten die er uitrollen op het moment dat ik mij afstem op jou, inclusief de unieke berekening van de getallen De waarde is € 39,95

Wil je na aanleiding van de reading er nog dieper op ingaan, dan kun je een telefonisch consult of een video consult er bij reserveren voor 1 uur waar ik je nog wat extra coaching ga geven. Normaal is de waarde 60 euro maar voor jou dan slechts € 40,- , als extra coaching.

Aanvragen doe je via het contactpagina, klik hier