Energetische Jaarreading 2019

Net als andere jaren zal ik ook dit jaar weer energetische jaarreadings aanbieden.

Aan de hand van deze unieke jaarreading zal ik je unieke trilling berekenen. Dit doe ik in samennumerologie-jaargetallenwerking met 12 engelenkaarten en ik zal je gift, je karma, je doel, je pad en je zielenkeus berekenen aan de hand van numerologie.

Door deze berekening ben ik er achter gekomen dat mijn gift en doel in dit leven, communicatie is. Nu ik mij hier bewust van ben valt alles op zijn plaats. Ik begrijp waarom ik door bepaalde processen heen moet en waarom dingen op mijn pad komen. Ik communiceer nu vanuit mijn hart en bewandel mijn pad precies zoals het voor mij bedoeld is.

De apen en beren op je weg worden helder en je kwaliteiten worden daardoor meer zichtbaar.

Vorig jaar heb ik 50 jaarreadings mogen versturen en ik heb fantastische reacties ontvangen. Mensen die ineens hun droombaan tegen kwamen omdat de apen en beren een stap opzij hadden gedaan. Mensen die jaren alleen waren hebben een nieuwe liefde gevonden omdat ze zichzelf meer lief gingen hebben.

Deze jaarreading zal je handvaten geven om meer inzichten in je processen te krijgen, zodat ook jij weer de held van je eigen leven kan worden omdat je problemen uitdagingen worden.

Wil je ook zo’n mooie, bijzondere jaarreading klik hier.

De kosten bedragen € 75.-

De jaarreading wordt prachtig uitgewerkt en verzonden als PDF of per post.

 

 

 

Share Button